Valg av materiale

Innramming

Utskrift og innramming gjøres hos rammeverksted. Bildet skrives ut på fotopapir, lamineres og limes på plate. Deretter rammes bildet inn. Oppheng med wire på baksiden. Når man laminerer bildet så slipper man å beskytte bildet med glass, og dermed så unngår man reflekser og gjenskinn på bildet. Rengjøres ved å tørke forsiktig med våt klut. Bildene kan også rammes inn med ved bruk av glass og passepartout. Det er bare å ta kontakt, så tilpasses innrammingen etter ditt ønske.

Bilde fra kunde
Innrammet bilde på vegg
Moskusflokk innrammet
Naturfoto

Alu-plate

Bildet trykkes direkte på en 3mm tykk aluminiumsplate. Det gir en matt overflate uten refleksjoner. Bildet framstår moderne, stilrent og elegant. Leveres med skjult oppheng på baksiden som gjør at bildet bygger ca 1 cm. ut fra veggen. Fordel med å velge alu-plate er at bildet tåler en del, og at man kan rengjøre bildet ved ved å tørke forsiktig med våt klut. Anbefales for et moderne og stilrent uttrykk.

Aly-plate på vegg

Lerret

Lerret gir et kunstnerisk og klassisk uttrykk på bildene. Matt overflate uten refleksjoner. Bildet spennes opp over ei blindramme. Rengjøres ved å tørke forsiktig med tørr klut.

 

Lerret fra kunde

Kunstpapir

Fotopapir av ypperste kvalitet. Skrives ut på 100% bomullpapir. Egner seg best til innramming bak glass.