Levering og leveringstider

Trygghet

For oss er det er viktig at kunden skal føle seg godt ivaretatt, både i forkant, under og etter en handel. Ønsker du hjelp med hvilken størrelse og utførelse du ønsker for å oppnå beste mulig løsning for din vegg, så hjelper vi deg gjerne. Ved å velge riktig størrelse og utførelse på bildet, så kan man skape en gjennomført helhet i hele rommet.

Etter mottatt bestilling settes bildet i produksjon innen 1 virkedag. Vi har fokus på at du som kunde mottar oppdatert informasjon i hele prosessen.

Betaling

Trygg og enkel betaling i nettbutikken gjøres med Vipps eller Klarna. Ved å velge Klarna som betalingsløsning har du mulighet til å motta bildet før du betaler for det. I tillegg gir Klarna mulighet for å velge delbetaling eller å utsette betalingen. Er det ønskelig med faktura, enten som privatperson eller bedrift, så er det bare å ta kontakt.

Produksjonstid

Bilder som bestilles i nettbutikken lages på bestilling, så det må regnes med ca. 7-10 virkedager produksjonstid etter bestilling. 

Gratis frakt

Det er gratis frakt på alle bilder. Bildene sendes primært med Bring/Posten. Leveringstiden vil være med 3-5 dager. I noen tilfeller bruker jeg budbil for levering – kunden får alltid informasjon om hvordan bildet leveres.

Skader eller produksjonsfeil

Hvis du mottar et produkt som er skadet så er det viktig at du tar bilde av innpakkingen og skaden på bildet. Deretter må mottaker sende et bilde som dokumentasjon til oss. Vi sørger for å følge opp eventuelle skader etter beste evne. Vi er opptatt av at alle skal være fornøyde, helt fra bestilling til bildet har kommet på veggen.