Huldrefolket

«Huldrefolket»
Bildeserien «Huldrefolket» er nummeret, signert og består av tre unike bilder, som er navngitt «Bergtatt», «Fossegrimen» og «Soria Moria». Bildene er tatt fra det majestetiske Svøufallet som ligger i Åmotan, mellom Sunndalsøra og Oppdal, i Sunndal kommune. Svøufallet stuper hele 156 meter og fossen er rangert som blant de 100 flotteste fossene i verden. Jeg har latt meg inspirere av norsk folketro i utarbeidelse av denne serien.

Eksklusiv serie
«Huldrefolket» er min første eksklusive bildeserie. Alle tre bildene står utstilt i galleriet mitt på Aunasenteret på Oppdal, og har den største bildestørrelsen. Bildene er nummerert og signert for hånd. Hvert bilde finnes i tre forskjellige størrelser, henholdsvis 20, 5 og 3 eksemplarer av hvert unike bilde. Det følger med «Ekthetsbevis» på hvert bilde som bekrefter at det er et originalt begrenset opplag, og garanterer at beskrivelser og informasjon er nøyaktig. Bildene leveres ferdig innrammet med en sjelden og eksklusiv ramme.

Utførelse
Arbeid knyttet til produksjon av bildet utføres på profesjonelt print – og rammeverksted. Bildet er skrevet ut på fotopapir, og har en laminert overflate. Laminering er en tynn film som monteres på bildet. Det gir en matt og elegant overflate, og gjør at man i tillegg slipper reflekser og gjenskinn. Lamineringen beskytter bildet, og gjør man at tørke av støv med lett fuktet klut.
Innrammingen gjøres med en eksklusiv og kraftig ramme. Fargene i bildene taes igjen i ramma, og er med å gi et helhetlig uttrykk. Bildet henges opp med en wire. Oppgitt størrelse er bildestørrelse. Yttermål inkludert ramme står oppgitt under hvert produkt.

Bestilling og levering
Alle bildene i denne serien produseres på bestilling. Bestilling gjøres via denne nettsiden, og trygg betaling utføres med Vipps eller Klarna. Er det ønskelig med faktura, så ta kontakt. Produksjonstiden etter bestilling vil være ca. 4 uker.
Levering avtales alltid med kunden før bildet sendes. De største bildene leveres med budbil til oppgitt bostedadresse. Er det ønskelig at bildet leveres på hytteadresse så bistår vi etter beste evne for å ordne det.

Eksklusive bilder

Soria Moria

kr 35000kr 75000

Eksklusive bilder

Fossegrimen

kr 35000kr 75000

Eksklusive bilder

Bergtatt

kr 35000kr 75000